Se arată toate cele 8 rezultate

Alejandro Fernandes Alejairen

Alejandro Fernandez Alejairen

110,00 lei

Un vin cu suflet alb și caracter roșu. Fără îndoială, un alt vin făcut din Airén, un strugur indigen din regiune, cu particularitatea îmbătrânirii în butoaiele de stejar american timp de 24 de luni. O tehnică neobișnuită în orice realizare albă, care o face să fie singura din DO La Mancha cu îmbătrânire în baril.

Alejandro Fernandes Condado De Haza Crianza

Alejandro Fernandez Condado De Haza Crianza

85,00 lei

Condado de Haza Crianza este un vin roşu fabulos din regiunea Ribera del Duero, produs de Grupo Pesquera. Strugurii care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi din vii plantate de Alejandro Fernández în anul 1987, de-a lungul râului Douro. Aici clima este una mediteraneană, cu influenţe continentale. Precipitaţiile anuale sunt scăzute, verile sunt secetoase, iar iernile sunt friguroase. Strugurii Tempranillo sunt recoltaţi din podgorii întinse pe 200 de hectare de pământ, la o altitudine cuprinsă între 750 şi 850m. Complexitatea vinului Haza Crianza County este dată în mare parte de învechirea pe o perioadă de 15 luni în butoaie din lemn de stejar american şi de 6 luni în sticlă. Sortimentul se potriveşte foarte bine cu preparate pe bază de carne de vânat, tocăniţe, fripturi şi brânzeturi semimature. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note fermecătoare de fructe roşii şi negre, unde se remarcă coacăzele, acompaniate subtil de accente de trandafir şi frunze de mentă.

Gust: Un buchet foarte concentrat, dominat de arome de fructe de pădure negre şi influenţe condimentate, care echilibrează frumos compoziţia.

Culoare: Roşu aprins.

Alejandro Fernandes Dehesa La Granja Consecha

Alejandro Fernandez Dehesa La Granja Consecha

60,00 lei

Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Tempranillo, iar complexitatea sa remarcabilă se datorează în mare măsură învechirii pe o perioadă de 24 de luni în butoaie din lemn de stejar american, urmată de 12 luni de odihnă în sticlă. Asemenea tuturor vinurilor create sub marca Pesquera în provincia Zamora, învechirea sortimentului Dehesa la Granja se face în crame subterane săpate în piatră, care asigură condiţii perfecte de temperatură şi umiditate. Sortimentul are un caracter nuanţat şi un buchet amplu, plăcut. Se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, carne de miel sau vânat. Temperatura optimă de servire este de 16 – 18˚C.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi expresive de fructe de pădure, învăluite delicat în condimente lemnoase.

Gust: Un buchet armonios şi captivant, care îmbină perfect arome de fructe negre şi tonuri florale.

Culoare: Roşu rubiniu.

Alejandro Fernandes Dehesa La Granja Magnum

Alejandro Fernandez Dehesa La Granja Magnum

340,00 lei

Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Tempranillo, iar complexitatea sa remarcabilă se datorează în mare măsură învechirii pe o perioadă de 24 de luni în butoaie din lemn de stejar american, urmată de 12 luni de odihnă în sticlă. Asemenea tuturor vinurilor create sub marca Pesquera în provincia Zamora, învechirea sortimentului Dehesa la Granja se face în crame subterane săpate în piatră, care asigură condiţii perfecte de temperatură şi umiditate. Sortimentul are un caracter nuanţat şi un buchet amplu, plăcut. Se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, carne de miel sau vânat. Temperatura optimă de servire este de 16 – 18˚C.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi expresive de fructe de pădure, învăluite delicat în condimente lemnoase.

Gust: Un buchet armonios şi captivant, care îmbină perfect arome de fructe negre şi tonuri florale.

Culoare: Roşu rubiniu.

Alejandro Fernandes El Vinculo Crianza

Alejandro Fernandez El Vinculo Crianza

75,00 lei

oșu din centrul Spaniei vine într-o culoare roșu închisă, nimic întunecat, dar destul de dens și arătos bogat. Roșu închis până la jantă.

Nasul este puternic, intens, foarte picant, copt și plin, și cumva animal. Se spune în mod clar spaniolii în stilul pe care localnicii „cojonudo” l-ar spune, de la puterea pură a intensității aromatice și a marginea animalelor (nu într-un sens negativ aici, mai degrabă o caracteristică stilistică).

Alejandro Fernandes El Vinculo Reserva Magnum

Alejandro Fernandez El Vinculo Reserva Magnum

250,00 lei

oșu din centrul Spaniei vine într-o culoare roșu închisă, nimic întunecat, dar destul de dens și arătos bogat. Roșu închis până la jantă.

Nasul este puternic, intens, foarte picant, copt și plin, și cumva animal. Se spune în mod clar spaniolii în stilul pe care localnicii „cojonudo” l-ar spune, de la puterea pură a intensității aromatice și a marginea animalelor (nu într-un sens negativ aici, mai degrabă o caracteristică stilistică).

Alejandro Fernandes Pesquera Crianza

Alejandro Fernandez Pesquera Crianza

110,00 lei

Spaniolii rămân fideli filozofiei conform căreia vinul trebuie lansat atunci când este gata de consum, nicio clipa înainte. Soiul Tempranillo, din care este obţinut acest sortiment captivant, este aproape sinonim cu vinurile create de Grupo Pasquera, câştigând pe bună dreptate aprecierea criticilor şi oenologilor din întreaga lume. Strugurii sunt culeşi din podgorii ce se întind pe 200 de hectare de pământ bogat în nisip, pietriş, calcar şi argilă, fapt ce asigură un profil nuanţat şi complex sortimentului. Acesta este învechit pe o perioadă de 18 luni în butoaie din lemn de stejar american şi franţuzesc, urmând a fi păstrat în sticlă încă 6 luni după aceea. Tina Pesquera Crianza se potriveşte cu preparate pe bază de carne roşie la grătar, fripturi de miel şi brânzeturi de oaie. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note aromate de fructe roşii bine coapte, învăluite în tonuri condimentate şi influenţe balsamice.

Gust: Arome elegante de fructe, completate de nuanţe discrete de lemn ars.

Culoare: Roşu cireşiu, cu tente violet.

Alejandro Fernandes Pesquera Reserva

Alejandro Fernandez Pesquera Reserva

188,00 lei

Tinto Pesquera produce Pesquera Reserva 2012, un vin roșu cu DO Ribera del Duero, cu grupe selecționate de roșu și tempranillo fine din 2012 și cu o tărie alcoolică de 13,5 °. Pentru a însoți Pesquera Reserva 2012, nimic mai bun decât brânzeturile semi-vindecate și brânzeturile. Potrivit utilizatorilor lui Uvinum, este un roșu care merită o evaluare de 4,2 puncte din 5, iar ghidurile și revistele sectorului îl prețuiesc cu un scor de Robert Parker: 93 și o notă peninală: 91.