D.O Ribera Del Duero

Se arată toate cele 3 rezultate

Alejandro Fernandes Condado De Haza Crianza

Alejandro Fernandez Condado De Haza Crianza

85,00 lei

Condado de Haza Crianza este un vin roşu fabulos din regiunea Ribera del Duero, produs de Grupo Pesquera. Strugurii care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi din vii plantate de Alejandro Fernández în anul 1987, de-a lungul râului Douro. Aici clima este una mediteraneană, cu influenţe continentale. Precipitaţiile anuale sunt scăzute, verile sunt secetoase, iar iernile sunt friguroase. Strugurii Tempranillo sunt recoltaţi din podgorii întinse pe 200 de hectare de pământ, la o altitudine cuprinsă între 750 şi 850m. Complexitatea vinului Haza Crianza County este dată în mare parte de învechirea pe o perioadă de 15 luni în butoaie din lemn de stejar american şi de 6 luni în sticlă. Sortimentul se potriveşte foarte bine cu preparate pe bază de carne de vânat, tocăniţe, fripturi şi brânzeturi semimature. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note fermecătoare de fructe roşii şi negre, unde se remarcă coacăzele, acompaniate subtil de accente de trandafir şi frunze de mentă.

Gust: Un buchet foarte concentrat, dominat de arome de fructe de pădure negre şi influenţe condimentate, care echilibrează frumos compoziţia.

Culoare: Roşu aprins.

Alejandro Fernandes Pesquera Crianza

Alejandro Fernandez Pesquera Crianza

110,00 lei

Spaniolii rămân fideli filozofiei conform căreia vinul trebuie lansat atunci când este gata de consum, nicio clipa înainte. Soiul Tempranillo, din care este obţinut acest sortiment captivant, este aproape sinonim cu vinurile create de Grupo Pasquera, câştigând pe bună dreptate aprecierea criticilor şi oenologilor din întreaga lume. Strugurii sunt culeşi din podgorii ce se întind pe 200 de hectare de pământ bogat în nisip, pietriş, calcar şi argilă, fapt ce asigură un profil nuanţat şi complex sortimentului. Acesta este învechit pe o perioadă de 18 luni în butoaie din lemn de stejar american şi franţuzesc, urmând a fi păstrat în sticlă încă 6 luni după aceea. Tina Pesquera Crianza se potriveşte cu preparate pe bază de carne roşie la grătar, fripturi de miel şi brânzeturi de oaie. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note aromate de fructe roşii bine coapte, învăluite în tonuri condimentate şi influenţe balsamice.

Gust: Arome elegante de fructe, completate de nuanţe discrete de lemn ars.

Culoare: Roşu cireşiu, cu tente violet.

Alejandro Fernandes Pesquera Reserva

Alejandro Fernandez Pesquera Reserva

188,00 lei

Tinto Pesquera produce Pesquera Reserva 2012, un vin roșu cu DO Ribera del Duero, cu grupe selecționate de roșu și tempranillo fine din 2012 și cu o tărie alcoolică de 13,5 °. Pentru a însoți Pesquera Reserva 2012, nimic mai bun decât brânzeturile semi-vindecate și brânzeturile. Potrivit utilizatorilor lui Uvinum, este un roșu care merită o evaluare de 4,2 puncte din 5, iar ghidurile și revistele sectorului îl prețuiesc cu un scor de Robert Parker: 93 și o notă peninală: 91.