Pinot Noir

Se arată toate cele 7 rezultate

Avincis Pinot Noir

64,00 lei

Pinot Noir este un soi adus recent pe dealurile din Drăgăşani. Am selectat cele mai bune loturi de pământ pentru ca viţa să prindă rădăcini adânci, iar rezultatul este acest vin minunat.

50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporţie de 50%) timp de 12 luni. După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivniţele noastre.

Culoarea acestui vin este rubiniu intens. Vinul prezintă un buchet elegant de căpşuni şi cireşe cu uşoară notă condimentată. Gustul său este mătăsos cu aciditate bună. Este un vin generos şi echilibrat cu tanini bine integraţi.

A se servi uşor răcit la 16 °C, alături de friptură de vită în sos de ciuperci.

Reducere!

CRAMA TRANTU ROSE PINOT NOIR

42,00 lei 39,00 lei

Podgoria Murfatlar rasfata vita de vie cu soare mult ,soluri calcaroase,ierni blande si curenti lini dinspre Dunare si Marea Neagra de mai bine de 2000 de ani.De atunci dobrogenii s-au apucat de facutul vinului,continuand traditia pana in ziua de azi.Traditie pe care am preluat-o si noi, familia Trantu,in urma cu 20 de ani

Un rose „foita de ceapa”cu reflexii roz-pal,caracterizat de o finete si eleganta specifice soiului.Este insotit de o complexitate aromatica amintind de capsuni si fragi.

La Salina Pinot Noir

Issa La Salina Pinot Noir

50,00 lei

Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapte, vişine, violete, cafea, tabac, condimente fine și o tușă fină de stejar.
Gustativ surprinde prin rotunjimea sa, astringenţa plăcută, taninurile fine ce transmit un potential de învechire, alcool bine integrat, foarte bine echilibrat și impresionând prin persistenţa şi postgustul îndelungat.

Lacerta Blanc de Noir

Lacerta Blanc de Noir

50,00 lei

Lacerta Blanc de Noir.Acest vin alb produs din struguri Pinot Noir are o culoare galben pal, cu arome de mere verzi și pepene galben. Corpul este destul de solid, similar cu un vin roșu, cu o aciditate bună și alcool bine evidențiat. Gustul este elegant, cu indicii de mure, prune, grapefruit și prune mirabelle

Lacerta Pinot Noir

Lacerta Pinot Noir

74,00 lei

Este cel mai apreciat vin din lume. Pinot Noir este suficient de ușor pentru somon, dar suficient de complex pentru a rezista la o carne mai bogată, inclusiv rață.

Seifried Nelson Pinot Noir

Seifried Nelson Pinot Noir

100,00 lei

Fructele din secolul 2015 Seifried Pinot Noir provin din podgoria noastră din Brightwater, unde viță de vie din Pinot Noir se apropie acum de vârsta de 20 de ani și prezintă o maturitate și o adâncime de aromă în fructe. Parcelele de struguri au fost colectate progresiv în aprilie 2015 la vârful aromei și maturității fenolice. Fructul decolorat a avut o perioadă de macerare la rece de patru zile înainte ca parcelele individuale să fie inoculate pentru fermentație. De-a lungul fermentației, plonjarea a avut loc de două ori pe zi și se scurgea până la o dată pe zi în timpul macerării după fermentație de șase zile. Vinul tânăr a fost drenat în bariere noi franceze de unu și doi ani pentru fermentație malolactică și îmbătrânire în baril. Vinul a fost stabilizat și îmbuteliat la sfârșitul lunii iunie 2016.

Seifried Old Coach Road Pinot Noir

Seifried Old Coach Road Pinot Noir

70,00 lei

The grapes were picked and then underwent a five day cold maceration period before being inoculated for fermentation. The cap was plunged 2-3 times daily during fermentation. A further 3-6 days of skin contact followed the fermentation period before the wine was drained to oak barrels for an immediate malolactic fermentation and ageing.

TASTING NOTE
The 2016 Old Coach Road Pinot Noir is warm and varietal. Summer berry fruits, notes of plum and gentle savoury spices define the nose and palate. The wine has a long, warm generous finish that lasts on the palate.