Sec

Se arată 1–18 din 93 de rezultate

Alejandro Fernandes Alejairen

Alejandro Fernandez Alejairen

110,00 lei

Un vin cu suflet alb și caracter roșu. Fără îndoială, un alt vin făcut din Airén, un strugur indigen din regiune, cu particularitatea îmbătrânirii în butoaiele de stejar american timp de 24 de luni. O tehnică neobișnuită în orice realizare albă, care o face să fie singura din DO La Mancha cu îmbătrânire în baril.

Alejandro Fernandes Condado De Haza Crianza

Alejandro Fernandez Condado De Haza Crianza

85,00 lei

Condado de Haza Crianza este un vin roşu fabulos din regiunea Ribera del Duero, produs de Grupo Pesquera. Strugurii care intră în compoziţia sortimentului sunt culeşi din vii plantate de Alejandro Fernández în anul 1987, de-a lungul râului Douro. Aici clima este una mediteraneană, cu influenţe continentale. Precipitaţiile anuale sunt scăzute, verile sunt secetoase, iar iernile sunt friguroase. Strugurii Tempranillo sunt recoltaţi din podgorii întinse pe 200 de hectare de pământ, la o altitudine cuprinsă între 750 şi 850m. Complexitatea vinului Haza Crianza County este dată în mare parte de învechirea pe o perioadă de 15 luni în butoaie din lemn de stejar american şi de 6 luni în sticlă. Sortimentul se potriveşte foarte bine cu preparate pe bază de carne de vânat, tocăniţe, fripturi şi brânzeturi semimature. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note fermecătoare de fructe roşii şi negre, unde se remarcă coacăzele, acompaniate subtil de accente de trandafir şi frunze de mentă.

Gust: Un buchet foarte concentrat, dominat de arome de fructe de pădure negre şi influenţe condimentate, care echilibrează frumos compoziţia.

Culoare: Roşu aprins.

Alejandro Fernandes Dehesa La Granja Consecha

Alejandro Fernandez Dehesa La Granja Consecha

60,00 lei

Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Tempranillo, iar complexitatea sa remarcabilă se datorează în mare măsură învechirii pe o perioadă de 24 de luni în butoaie din lemn de stejar american, urmată de 12 luni de odihnă în sticlă. Asemenea tuturor vinurilor create sub marca Pesquera în provincia Zamora, învechirea sortimentului Dehesa la Granja se face în crame subterane săpate în piatră, care asigură condiţii perfecte de temperatură şi umiditate. Sortimentul are un caracter nuanţat şi un buchet amplu, plăcut. Se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, carne de miel sau vânat. Temperatura optimă de servire este de 16 – 18˚C.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi expresive de fructe de pădure, învăluite delicat în condimente lemnoase.

Gust: Un buchet armonios şi captivant, care îmbină perfect arome de fructe negre şi tonuri florale.

Culoare: Roşu rubiniu.

Alejandro Fernandes Dehesa La Granja Magnum

Alejandro Fernandez Dehesa La Granja Magnum

340,00 lei

Sortimentul este realizat exclusiv din struguri Tempranillo, iar complexitatea sa remarcabilă se datorează în mare măsură învechirii pe o perioadă de 24 de luni în butoaie din lemn de stejar american, urmată de 12 luni de odihnă în sticlă. Asemenea tuturor vinurilor create sub marca Pesquera în provincia Zamora, învechirea sortimentului Dehesa la Granja se face în crame subterane săpate în piatră, care asigură condiţii perfecte de temperatură şi umiditate. Sortimentul are un caracter nuanţat şi un buchet amplu, plăcut. Se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vită, carne de miel sau vânat. Temperatura optimă de servire este de 16 – 18˚C.

Notele degustării:

Miros: Note bogate şi expresive de fructe de pădure, învăluite delicat în condimente lemnoase.

Gust: Un buchet armonios şi captivant, care îmbină perfect arome de fructe negre şi tonuri florale.

Culoare: Roşu rubiniu.

Alejandro Fernandes El Vinculo Crianza

Alejandro Fernandez El Vinculo Crianza

75,00 lei

oșu din centrul Spaniei vine într-o culoare roșu închisă, nimic întunecat, dar destul de dens și arătos bogat. Roșu închis până la jantă.

Nasul este puternic, intens, foarte picant, copt și plin, și cumva animal. Se spune în mod clar spaniolii în stilul pe care localnicii „cojonudo” l-ar spune, de la puterea pură a intensității aromatice și a marginea animalelor (nu într-un sens negativ aici, mai degrabă o caracteristică stilistică).

Alejandro Fernandes El Vinculo Reserva Magnum

Alejandro Fernandez El Vinculo Reserva Magnum

250,00 lei

oșu din centrul Spaniei vine într-o culoare roșu închisă, nimic întunecat, dar destul de dens și arătos bogat. Roșu închis până la jantă.

Nasul este puternic, intens, foarte picant, copt și plin, și cumva animal. Se spune în mod clar spaniolii în stilul pe care localnicii „cojonudo” l-ar spune, de la puterea pură a intensității aromatice și a marginea animalelor (nu într-un sens negativ aici, mai degrabă o caracteristică stilistică).

Alejandro Fernandes Pesquera Crianza

Alejandro Fernandez Pesquera Crianza

110,00 lei

Spaniolii rămân fideli filozofiei conform căreia vinul trebuie lansat atunci când este gata de consum, nicio clipa înainte. Soiul Tempranillo, din care este obţinut acest sortiment captivant, este aproape sinonim cu vinurile create de Grupo Pasquera, câştigând pe bună dreptate aprecierea criticilor şi oenologilor din întreaga lume. Strugurii sunt culeşi din podgorii ce se întind pe 200 de hectare de pământ bogat în nisip, pietriş, calcar şi argilă, fapt ce asigură un profil nuanţat şi complex sortimentului. Acesta este învechit pe o perioadă de 18 luni în butoaie din lemn de stejar american şi franţuzesc, urmând a fi păstrat în sticlă încă 6 luni după aceea. Tina Pesquera Crianza se potriveşte cu preparate pe bază de carne roşie la grătar, fripturi de miel şi brânzeturi de oaie. Se recomandă decantarea înainte de servire.

Notele degustării:

Miros: Note aromate de fructe roşii bine coapte, învăluite în tonuri condimentate şi influenţe balsamice.

Gust: Arome elegante de fructe, completate de nuanţe discrete de lemn ars.

Culoare: Roşu cireşiu, cu tente violet.

Alejandro Fernandes Pesquera Reserva

Alejandro Fernandez Pesquera Reserva

188,00 lei

Tinto Pesquera produce Pesquera Reserva 2012, un vin roșu cu DO Ribera del Duero, cu grupe selecționate de roșu și tempranillo fine din 2012 și cu o tărie alcoolică de 13,5 °. Pentru a însoți Pesquera Reserva 2012, nimic mai bun decât brânzeturile semi-vindecate și brânzeturile. Potrivit utilizatorilor lui Uvinum, este un roșu care merită o evaluare de 4,2 puncte din 5, iar ghidurile și revistele sectorului îl prețuiesc cu un scor de Robert Parker: 93 și o notă peninală: 91.

Avincis Cabernet Sauvignon

43,00 lei

Cabernet Sauvignon este un soi franţuzesc de vin, care a fost adus în România cu câteva secole în urmă. Prezenţa sa în zona Drăgăşani dovedeşte compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni.

10% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.

Culoarea acestui cabernet negru roşiatic intens. Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure. Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă de fructe şi taninii delicate.

A se servi la 17˚C, alături de orice tip de carne roşie.

Avincis Cramposie

43,00 lei

Crâmpoşia a fost prima dată cultivată pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, vetrele podgoriei Drăgășani, care și-au câştigat o binemeritată faimă din vremea banilor Olteniei și până astăzi. Crâmpoșia este, așadar, unul dintre puținele soiuri pre-filoxerice autohtone care au rezistat din vremea dacilor până astăzi.

În anii ’60 ai secolului trecut, cercetătorii de la Stațiunea Viticolă din Drăgășani au început un lung proces de încrucișări „deschise”, iar după aproape două decenii de încercari și selecții au realizat soiul nou, autohton, autofertil, numit Crâmpoșie Selecționată, soi care s-a adaptat perfect terroir-ului său de origine.
Crâmpoşia Selecţionată de la AVINCIS este un vin potrivit oricărei ocazii, cu o culoare galben, foarte luminos, cu discrete reflexii verzi.

Are un buchet proaspăt și expresiv de pară și măr verde. Gustul său este persistent și plin de viaţă, cu note citrice, însoţite de o plăcută mineralitate.
Este un vin uşor de consumat!

Avincis Cuvee Amelie

49,00 lei

Tămâioasă Românească este un soi aromat de struguri cultivat de multă vreme în podgoria Drăgăşani.

Culoarea acestui vin este galben pai cu tentă aurie
Buchetul său este puternic şi elegant, cu arome de mango, piersici, caise şi miere.
Gustul vinului este echilibrat, puternic aromat, dulce şi armonios cu aciditate ridicată care susţine prospeţimea vinului.
A se servi rece la 10-12˚ C, ca un aperitiv cu prietenii, împreună produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat într-o companie bună.

Avincis Cuvee Andrei Cabernet Sauvignon

74,00 lei

Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc care a îmbrăţişat cu graţie şi eleganţă pământul din Drăgăşani, luând tot ceea ce este mai bun din sol.

40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporţie de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.

Culoarea acestui cabernet este rubiniu închis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar. Gustul său profund de fructe proaspete este combinat cu o uşoară notă de vanilie.

Vă sfătuim să îl degustaţi la o temperatură de 18°C alături de friptură de miel şi legume.

Avincis Cuvee Grandiflora

105,00 lei

Cabernet Sauvignon (60) şi Merlot (40%) sunt două soiuri de struguri prezente de mulţi ani în România şi care şi-au dovedit compatibilitatea cu regiunea Drăgăşani, dând naştere unor vinuri speciale. Acest cupaj legendar a fermecat iubitorii de vin de-a lungul secolelor cu aromele irezistibile rezultate din această combinaţie.

50% din Merlot şi din Cabernet Sauvignon a fost maturat în butoaie de stejar (100% noi) timp de 14 luni.

Culoarea acestui vin este rubiniu închis profund. Buchetul dezvaluie fructe negre de padure si cirese, invaluite in arome de cafea prajita, cu nuante de vanilie, ciocolata si condimente. Este un vin foarte expresiv, bine structurat, rotund, cu corp puternic, ai cărui tanini catifelaţi dau un bun potenţial de învechire.

A se servi la 18°C, alături de mâncare gătită la foc mic.

Avincis Cuvee Petit Sauvignon Blanc

43,00 lei

Acest Sauvignon Blanc provine din clona de calitate superioară din Europa de Vest. Calităţile acestui soi sunt bine cunoscute în toată lumea iar noi credem în potenţialul său de a crea un vin bun în zona Drăgăşani.

20% din acest vin este fermentat şi maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat în cisterne de inox cu temperatură controlată.

Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui. Acest vin prezintă arome de grapefruit şi iarbă proaspătă alături de fructe exotice. Gustul său este puternic cu aciditate înţepătoare şi note citrice.

Are un potenţial bun de învechire.

A se degusta rece la aproximativ 8 °C. Vă sfătuim să serviţi acest vin cu legume la grătar şi pui însosuri cremoase.

Avincis Feteasca Regala/Pinot Gris

57,00 lei

Acest cuvée este un cupaj deosebit de interesant şi inedit între un soi local şi un soi favorit pe plan internaţional. Din combinaţia acestor soiuri s-a născut un vin special.

30% din acest vin este Feteasca Regală care este fermentată şi maturată în baricuri de stejar timp de 9 luni cu batonaj periodic. Restul de 70% este Pinot Gris, din care 20% este fermentat si maturat timp de 6 luni în baricuri de stejar. Restul vinului este fermentat în cisterne de inox.

Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor. Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe şi a caiselor cu o uşoară aromă de vanilie. Gustul său este generos şi bine structurat cu arome de piersică şi pară condimentată.

Vă sfătuim să serviţi acest vin uşor rece, la 9˚C, alături de pui în sos de ciuperci sălbatice sau orez cu trufe.

Avincis Merlot

64,00 lei

Acest soi cu arome variate şi textură delicată a fost adus în viile din Drăgăşani cu mult timp în urmă adaptându-se foarte bine la condiţiile de climă şi la solul din această zonă.

40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.

Culoarea acestui vin este violet-roşu închis cu reflecţii de rubin. Acest vin prezintă un buchet expresiv de zmeură, prune şi o notă de ciocolată neagră. Gustul acestui Merlot este generos, cu arome de mure şi note de boabe de cafea prăjită şi tanini mătăsoşi.

Vă sfătuim să-l degustaţi la o temperatură de 18 °C, alături de mâncăruri gătite.

Avincis Negru de Dragasani

64,00 lei

Negru de Drăgăşani, un soi unic de struguri, îşi are originile în zona Drăgăşani, unde a putut să-şi pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgăşani este rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.

Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet închis, cu un buchet intens de violete, arome de cireşe negre şi afine, cu nuanţe condimentate. Gustul său este catifelat, cu arome intense de cireşe şi o uşoară nuanţă de piper proaspăt.

A se servi la 17°C.

Acompaniază foarte bine carnea înăbuşită în sos de vin.

Avincis Negru de Dragasani Magnum

Avincis Negru de Dragasani Magnum

140,00 lei

Negru de Drăgăşani, un soi unic de struguri, îşi are originile în zona Drăgăşani, unde a putut să-şi pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgăşani este rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.

Cel mai recent vin creat de Crama AVINCIS are o culoare violet închis, cu un buchet intens de violete, arome de cireşe negre şi afine, cu nuanţe condimentate. Gustul său este catifelat, cu arome intense de cireşe şi o uşoară nuanţă de piper proaspăt.

A se servi la 17°C.

Acompaniază foarte bine carnea înăbuşită în sos de vin.